INFRA Netwerk

Samen maken wij glasvezel toegankelijk voor iedereen

Glasvezeltechniek

Onmisbaar in de telecombinatie
Glasvezel kent vele toepassingen, maar geen is er zo belangrijk als die in de telecommunicatie. Door de steeds meer groeiende vraag naar bandbreedte van mobiele en vaste verbindingen is glasvezel een techniek die niet meer weg te denken is uit de telecom sector. Momenteel kent de glasvezel geen concurrentie op het gebied van stabiliteit, snelheid en eigen beheer. Waar ouderwetse data communicatietechnieken tegen hun limieten aanlopen is de rek er bij de glasvezeltechniek nog lang niet uit. Constante vernieuwingen in de markt leveren snellere en stabielere verbindingen over dezelfde glasvezel. De mogelijkheid om een onbelichte glasvezel verbindingen te huren (dark fiber) en zelf de apparatuur te verzorgen geeft ook nog eens extra mogelijkheden en controle.

Onafhankelijke expertise

Alleen het beste wordt gebruikt

Wegens de diversiteit van verschillende telecom netwerken in Nederland, is Flexx Infra in 2019 begonnen met het aanbieden van netwerk onafhankelijke glasvezel expertise. Hierdoor is Flexx Infra in staat om voor vrijwel elk glasvezelnetwerk diensten te leveren en nieuwe netwerken op te bouwen. Door de werkervaring in glasvezelnetwerken van diverse opdrachtgevers weten wij het beste van deze netwerken te combineren en te gebruiken tijdens de opbouw van nieuwe netwerken en het onderhoud aan bestaande netwerken.

Om de beste kwaliteit te leveren wordt er alleen gebruik van hoogstaand gecertificeerde apparatuur, welke door onze opdrachtgevers zijn goedgekeurd voor het gebruik in hun netwerken.

Diensten

Klant aansluitingen

Backbone werkzaamheden

Inpandige bekabeling

Nieuwe netwerken

Specialist in bereikbaarheid voor bedrijven & instellingen

Waarom Flexx Solutions?

Flexx Solutions houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij Flexx Solutions zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

Kennis van zaken

Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

U staat centraal

Flexx Solutions heeft pas goed werk afgeleverd als ú tevreden bent. Ons beproefde stappenplan voorkomt missers en misverstanden en dus tegenvallers achteraf.

Altijd de modernste techniek

Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Flexx Solutions in staat u de meest moderne technieken aan te bieden zodat ú goed bent voorbereid op de toekomst.

No items found

Custom text