Zakelijk Internet

Flexx Soluitons levert alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN en alarm.

Wat past het beste bij mijn onderneming?

Dat hangt af van het aantal gebruikers en waar je internet voor gebruikt. Je kunt de verschillende soorten zakelijk internet vergelijken om te bepalen welk abonnement het beste bij jouw onderneming past. Lees je bijvoorbeeld vooral e-mails en heb je vast IP-adres? Dan kan DSL internet ideaal zijn. Maar werk je met zware applicaties? Dan wil je snel zakelijk internet, wellicht met extra opties. Voor meer informatie neem contact op met een van onze adviseurs!

DSL Verbinding

DSL is een techniek die het mogelijk maakt om zakelijk internet te laten verlopen over een telefoonlijn (koperverbinding). Er zijn verschillende soorten DSL beschikbaar in Nederland, namelijk: zakelijke ADSL, VDSL en SDSL. Het verschil zit hem met name in de techniek die zorgt voor de snelheid, overboeking en type service.

Zakelijk Glasvezel

Zakelijk glasvezel is een dienst die het mogelijk maakt om signalen snel en betrouwbaar over een draad van glas (glasvezels) te versturen. Met zakelijke internet van Flexx Solutions krijg je een rechtstreekse aansluiting op het glasvezelnetwerk. Daarmee beschik je over schaalbaar, snel en betrouwbaar internet.

Wat zijn de voordelen?

Kies je Flexx Solutions als internet provider? Dan krijg je een zakelijke internetverbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

DSL verbinding.
Snelheden tot 100 Mbps

Bijna overal in Nederland leverbaar

Goedkope abonnementen mogelijk

Zeer lage eenmalige kosten

Verschillende SLA’s mogelijk

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Snelheden tot 100 Mbps (VoIP)

Zakelijk Glasvezel
Snelheden tot 500 Mbps

Postcode check

Download- en upload snelheid gelijk

Extra IP-adressen mogelijk

Eenvoudig verhogen van bandbreedte

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Snelheden tot 500 Mbps (VoIP)

Specialist in bereikbaarheid voor bedrijven & instellingen

Waarom Flexx Solutions?

Flexx Solutions houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij Flexx Solutions zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

Kennis van zaken

Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

U staat centraal

Flexx Solutions heeft pas goed werk afgeleverd als ú tevreden bent. Ons beproefde stappenplan voorkomt missers en misverstanden en dus tegenvallers achteraf.

Altijd de modernste techniek

Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Flexx Solutions in staat u de meest moderne technieken aan te bieden zodat ú goed bent voorbereid op de toekomst.

No items found

Custom text