IPTV

U kijkt het met Flexx IPTV

Met in­ter­ac­tie­ve TV heeft u de be­schik­king over een zeer ruim aan­bod van te­le­vi­sie­zen­ders. Daar­naast biedt het in­ter­ac­tie­ve plat­form tal van func­ti­o­na­li­tei­ten.

Televisie binnen uw bedrijf. Het kan makkelijk zijn. Bij de ontvangstruimte voor uw bezoekers, in het café, in de winkel. Of u wilt de komende WK, EK of andere grote evenementen met het hele bedrijf niet missen. Dan is televisie van Flexx Solutions een uitkomst. In­ter­ac­tie­ve TV be­staat uit de vol­gen­de on­der­de­len:

 • Zeer ruim zen­deraan­bod van televisiezenders, ook in HD
 • Di­ver­se the­ma­pak­ket­ten, zo­als Nieuws & Sport, Film & En­ter­tain­ment, etc..Elek­tro­ni­sche Pro­gram­ma Gids: al­le pro­gram­ma’s per zen­der han­dig ge­rang­schikt
 • Pro­gram­ma ge­mist voor Nederland 1, 2 en 3
 • Set-­top box

 • Om ge­bruik te kun­nen ma­ken van het hoog­waar­di­ge di­gi­ta­le sig­naal, is per te­le­vi­sie­toe­stel een set-­top box (decoder) no­dig.

  Glasvezel – tot wel 1Gbit per seconde!

  Geschikt voor intensief internetgebruik, zowel zakelijk als particulier. Dankzij een glasvezel aansluiting wordt de internetsnelheid niet meer verstoord door externe factoren. Ook is de up- en downloadsnelheid altijd gelijk. Gelijktijdig bestanden ontvangen en versturen gaat net zo snel. Glasvezel internet is ook geschikt voor thuis. Gamen en het streamen van series, films en muziek wordt zonder moeite gefaciliteerd dankzij de meest stabiele en snelste internetverbinding. Door de hoge bandbreedtes op glasvezel zijn er tal van nieuwe mogelijkheden:

  Tot wel 1Gbit per seconde

  Superstabiel zaken doen via VoIP telefonie

  Real-time online back-up van uw bestanden

  Wist u dat glasvezel verbindingen uit te voeren zijn met hosted firewall, IP-VPN of extra secundaire verbinding exclusief voor VoIP verkeer?

  4G internet – neem uw internetverbinding mee naar iedere gewenste locatie

  4G internet van Flexx Solutions is de ideale oplossing wanneer er op uw locatie geen gebruik kunt maken van VDSL internet of Glasvezel internet. Het 4G netwerk, dat normaal gesproken telefonisch gebruikt wordt, is ook beschikbaar voor uw vaste kantoorlocatie. Overigens kan 4G internet ook met een mobiel modem gebruikt worden. Zo kunt u de 4G internetverbinding meenemen naar iedere gewenste locatie!

  4G internet kan daarnaast ook ingezet worden voor Machine-to-Machine (M2M) toepassingen zoals bij een alarmsysteem, en zelfs als back-up verbinding voor het bestaande vaste internet.

  Valt het vaste internet op uw locatie uit? Dan hoeft u zich met LennMedia 4G geen zorgen te maken: de 4G verbinding neemt het namelijk automatisch over.

  De voordelen van 4G internet:

  Databundels zijn tot 25GB beschikbaar

  4G internet is maandelijks opzegbaar

  4G internet is leverbaar in heel Nederland

  Stap ook over naar stabiel, snel en betrouwbaar internet van Flexx Solutions en profiteer van de voordelen. Wij kijken graag mee naar uw huidige situatie – neem gerust contact met ons op.

  SLA Contract

  Zakelijk Internet wordt geleverd met een Standaard SLA. Tegen meerprijs kan een Advanced SLA worden afgesloten. In de SLA worden afspraken gemaakt over belangrijke zaken zoals uptime garanties, respons in geval van een verstoring en het aankondigen van noodzakelijk onderhoud aan het netwerk.
  Standaard SLA Advanced SLA
  Meldingen storingen 7 x 24 uur 7 x 24 uur
  Oplossen storingen 7 x 24 uur 7 x 24 uur
  Storingsherstel 90% binnen 8 uur
  100% binnen 12 uur
  90% binnen 4 uur
  100% binnen 8 uur

  Specialist in bereikbaarheid voor bedrijven & instellingen

  Waarom Flexx Solutions?

  Flexx Solutions houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij Flexx Solutions zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

  Kennis van zaken

  Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

  U staat centraal

  Flexx Solutions heeft pas goed werk afgeleverd als ú tevreden bent. Ons beproefde stappenplan voorkomt missers en misverstanden en dus tegenvallers achteraf.

  Altijd de modernste techniek

  Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Flexx Solutions in staat u de meest moderne technieken aan te bieden zodat ú goed bent voorbereid op de toekomst.

  Wat zijn de voordelen?

  Kies je Flexx Solutions als internet provider? Dan krijg je een zakelijke internetverbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

  DSL verbinding.
  Snelheden tot 100 Mbps

  Bijna overal in Nederland leverbaar

  Goedkope abonnementen mogelijk

  Zeer lage eenmalige kosten

  Verschillende SLA’s mogelijk

  Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

  Geschikt voor data en spraak (VoIP)

  Snelheden tot 100 Mbps (VoIP)

  Zakelijk Glasvezel
  Snelheden tot 500 Mbps

  Postcode check

  Download- en upload snelheid gelijk

  Extra IP-adressen mogelijk

  Eenvoudig verhogen van bandbreedte

  Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

  Geschikt voor data en spraak (VoIP)

  Snelheden tot 500 Mbps (VoIP)

  No items found

  Custom text