Zakelijk Mobiel

Ben je op zoek naar een zakelijk mobiel telefoonabonnement? Flexx Solutions levert alle soorten mobiele abonnementen. Zo ook zakelijk abonnementen, van een eenvoudig sim-only abonnement tot volledige vast-mobiel-integratie.

Zakelijk Vast Mobiel (ZaVaMo)

Zakelijk Vast Mobiel (ZaVaMo) is hét product van Flexx Solutions waarbij er een ultieme integratie van mobiele en vaste telefonie mogelijk is.

Bij ZaVaMo krijgt u uw kantoor eigenlijk geheel in uw broekzak, of tas, of mee onderweg. Handig en functioneel, zeker nu we steeds flexibeler zijn qua werk, privé, tijden en locaties. Uw mobiele toestel is een volwaardig onderdeel van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één zakelijk (vast) telefoonnummer bereikbaar en u heeft de mogelijkheid via één (vast) zakelijk nummer uit te bellen. Met ZaVaMo bepaalt u zelf de identiteit waarmee u belt. Dit kan zijn uw mobiele nummer, uw persoonlijke zakelijke nummer of het bedrijfsnummer.

Nog een fijn voordeel: alles op één overzichtelijke maandfactuur

Technisch is alles mogelijk met het platform van Flexx Solutions.
Wat u wilt, en ook vooral hoe u bereikbaar wilt zijn is volledig maatwerk en per bedrijf en individu verschillend. U bepaalt hoe u bereikbaar wilt zijn – wij zoeken samen met u de juiste oplossing en functionaliteit daarbij. De juiste (ver)binding zorgt namelijk voor goed contact.

Tussentijds opschalen tussen de verschillende producten en diensten is altijd mogelijk. Zo groeien wij naadloos mee met uw bereikbaarheidswensen en uw onderneming.

Zakelijk Vast Mobiel (ZaVaMo)

Waarom vast en mobiel integreren

Vele extra mogelijkheden.

Door de koppeling met ons intelligente systeem kunnen we vele extra’s bieden om je communicatie nog makkelijker te maken.

Snel simkaart activeren

Bij Flexx Solutions is je abonnement met één druk op de knop voor je geactiveerd.

Meerdere mobiele nummers

Meerdere mobiele telefoonnummers aan één simkaart koppelen.

Installatie wordt geregeld

Je bereikbaarheid precies zo instellen als jij wilt bij Flexx Solutions.

Vaste nummer koppelen aan simkaart

Bij Flexx Solutions kun je ook een vast nummer aan je simkaart koppelen.

Opstap naar Za-Va-Mo

Met dit abonnement heb je een ideale opstap naar vast-mobiel-integratie.

Voicemail en sms in je mailbox

Kies ervoor om je voicemail en je sms-berichten in je mailbox te ontvangen.

Specialist in bereikbaarheid voor bedrijven & instellingen

Waarom Flexx Solutions?

Flexx Solutions houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij Flexx Solutions zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

Kennis van zaken

Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

U staat centraal

Flexx Solutions heeft pas goed werk afgeleverd als ú tevreden bent. Ons beproefde stappenplan voorkomt missers en misverstanden en dus tegenvallers achteraf.

Altijd de modernste techniek

Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Flexx Solutions in staat u de meest moderne technieken aan te bieden zodat ú goed bent voorbereid op de toekomst.

No items found

Custom text