Over Flexx

ALTIJD EN OVERAL VERBONDEN

Flexx Solutions

Een jong en flexibel bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet. Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde. Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsens instelling en plezier in ons werk. Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!

Hoe werken wij?

Servicegericht werken staat bij ons zéér hoog in het vaandel. Wij beschikken dan ook over een eigen technische dienst die in onze werkplaats en op locatie problemen en storingen snel voor u kan oplossen.
Het is zelfs mogelijk via onze service Flexx hulp op afstand problemen op te lossen waarmee we voor onze klanten flink kosten besparen. Verder hebben wij er bewust gekozen om te werken met merken die ook zorgdragen voor een goede service en die een ruime garantie handhaven.

Onze missie

Telecom en ict worden steeds verder geïntegreerd, waardoor werkplekken steeds mobieler worden. Wij zijn er daarbij van overtuigd dat het gebruikte systeem, de processen en hulpmiddelen het werken makkelijker moeten maken. Dat geldt zeker voor aanschaf, inrichting en onderhoud van ict en telecom. Daarnaast vinden wij dat bedrijven en instellingen niet moeten worden opgezadeld met overbodige functies en producten en dus met onnodige kosten.
Laten we samen zorgen voor uw bereikbaarheid! Wij zijn een team gedreven en ervaren professionals, klaar om te helpen zodat u en uw medewerkers makkelijker kunnen werken.
Altijd een passende oplossing en een langdurige relatie, dat zijn onze uitgangspunten. Dat begint in de eerste plaats met goed luisteren. We voelen ons betrokken bij uw probleem of vraag en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support. Aan de hand van onze kernwaarden werken we allemaal aan hetzelfde doel: Onze oplossingen moeten werken voor u!

Specialist in bereikbaarheid voor bedrijven & instellingen

Waarom Flexx Solutions?

Flexx Solutions houdt de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat hun communicatie-omgeving altijd up-to-date is in deze continu veranderende wereld. Bij Flexx Solutions zetten we ons dagelijks in om u het grootst mogelijke gemak en plezier aan jouw communicatie te laten beleven – thuis, onderweg en op kantoor.

Kennis van zaken

Door onze verregaande kennis van het inrichten van netwerkinfrastructuren zijn wij in staat aan al uw wensen te voldoen waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

U staat centraal

Flexx Solutions heeft pas goed werk afgeleverd als ú tevreden bent. Ons beproefde stappenplan voorkomt missers en misverstanden en dus tegenvallers achteraf.

Altijd de modernste techniek

Door continue scholing en training van de werknemers binnen ons bedrijf is Flexx Solutions in staat u de meest moderne technieken aan te bieden zodat ú goed bent voorbereid op de toekomst.

No items found

Custom text