Wildix

Web-based Unified Communications

Ondervind het gemak van Wildix

Het concept van zakelijke communicatie is veranderd. De communicatie is nu direct, slim en gefocust op sociale netwerken. Er verschijnen nieuwe instrumenten op onze werkplek: vaste telefoons, draadloze telefoons, mobiele telefoons, chat applicaties op de pc en sociale netwerken.
Het doel van Wildix is om deze middelen van communicatie te verenigen en beschikbaar te maken op één plaats.
Toegang tot gedeelde telefoonboeken, de status informatie van gebruikers real time beschikbaar op elk gewenst device en de mogelijkheid om een chat of een video conferentie te starten met meerdere gebruikers. Dit zijn slechts enkele voordelen van Wildix.
Met Wildix is het mogelijk om dagelijkse activiteiten te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen.

Beheer alles via een handige app.

De Mobile App die het verschil maakt De Wildix App bezorgt u alle functies die het UC platform te bieden heeft. Voor zowel iPhone, Android, iPad en iPod Touch

 

Collaboration

Collaboration biedt een aanpasbare weergave van collega’s gegroepeerd per werkteams en biedt real-time informatie over de aanwezigheid van de gebruikers. Gebruikers kunnen communiceren via Chat, audio- en videovergaderingen en audio- en beeld-bellen direct vanaf de PC, vanaf elke locatie.

Één klik is voldoende om de communicatie te starten met een collega.

Attendant Console

Attendant Console is een alles-in-één efficiënte oplossing voor call operators. Dankzij het intuïtieve ontwerp kunt u grote hoeveelheden gelijktijdige gesprekken gemakkelijk en snel beantwoorden en beheren. Rust uw operators uit met geavanceerde mogelijkheden om een high-level service te bieden. Combineer call control met aanwezigheidsmonitoring: zie beschikbaarheidsstatus van al uw collega’s, zelfs van collega’s op externe locaties en onderweg. Beschikbaar in zeven talen en ondersteunt ondersteunende apparatuur voor gebruikers met een visuele handicap.

CDR-View

Interne en externe gespreksverkeer rapportage en analyse. Informatie over het nummer, gespreksduur, soort en kosten van inbound en outbound verkeer in tabellen en grafieken.

CDR-View helpt het management met het analyseren van een bepaald deel of de totale gespreksactiviteiten van het bedrijf, of om de toekomstige bedrijfsstrategie te bepalen. Een eenvoudige manier om extra waarde aan uw investering toe te voegen.

Kite

Kite biedt de mogelijkheid om op een snelle en makkelijke manier direct contact op te nemen met een bedrijf via chat, bellen, video-oproep, desktop sharing, file sharing en videoconferentie. Kite vereist geen installatie en laat een website bezoeker in aanraking komen met het bedrijf door simpelweg te klikken op een link.

Videoconferenties

Een videoconferentie systeem ontwikkelen is één ding. Een videoconferentie systeem bouwen dat open is voor iedereen, onmiddellijk en eenvoudig te gebruiken is iets heel anders. Zero Distance, het audio- en videoconferentie systeem voor gebruik door interne en externe gebruikers in één simpele klik, biedt u precies de functies en eenvoud waar u naar zoekt. Zero Distance vereist geen aparte installatie. De beste videoconferentie ervaring die u zult ervaren.

Licenties met de bijbehorende functies

Wildix Basis Wildix Essential Wildix Business Wildix Premium
Gelijktijdige gesprekken 2 gesprekken 4 gesprekken 8 gesprekken 12 gesprekken
Te koppelen apparaten 1 apparaat 10 apparaten 10 apparaten 10 apparaten
Bellen en gebeld worden
Locatie ongebonden
Colloboration
Iphone en Android Apps
Kite
Videoconferentie
Receptioniste functionaliteit
WebAPI integratie
CDR View
Interactieve wachtrij

The different type of Wildix partner

Flexx Solutions - Wildix Gold Partner

Flexx Solutions is one of the few partners featured multiple times at Wildix’s annual conferences. Next to our regular partnership we are also one of the first technology partners of Wildix. Our full stack team of Consultants, Engineers and Developers support all types of customers from start-ups to scale-ups and enterprises and got you covered in all situations.

No items found

Custom text