Zakelijk Internet

Flexx Soluitons levert alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN en alarm.

Professionele internetverbinding

Je zoekt een internetverbinding die past bij je organisatie.
Flexx Solutions levert  professionele internetverbindingen afgestemd op je zakelijke wensen en eisen. De diensten zijn ontwikkeld samen met diverse netwerkleveranciers en zijn uiterst veilig en betrouwbaar.

Glasvezel – tot wel 1Gbit per seconde!

Geschikt voor intensief internetgebruik, zowel zakelijk als particulier. Dankzij een glasvezel aansluiting wordt de internetsnelheid niet meer verstoord door externe factoren. Ook is de up- en downloadsnelheid altijd gelijk. Gelijktijdig bestanden ontvangen en versturen gaat net zo snel. Glasvezel internet is ook geschikt voor thuis. Gamen en het streamen van series, films en muziek wordt zonder moeite gefaciliteerd dankzij de meest stabiele en snelste internetverbinding. Door de hoge bandbreedtes op glasvezel zijn er tal van nieuwe mogelijkheden:

Tot wel 1Gbit per seconde

Superstabiel zaken doen via VoIP telefonie

Real-time online back-up van uw bestanden

Wist u dat glasvezel verbindingen uit te voeren zijn met hosted firewall, IP-VPN of extra secundaire verbinding exclusief voor VoIP verkeer?

4G internet – neem uw internetverbinding mee naar iedere gewenste locatie

4G internet van Flexx Solutions is de ideale oplossing wanneer er op uw locatie geen gebruik kunt maken van VDSL internet of Glasvezel internet. Het 4G netwerk, dat normaal gesproken telefonisch gebruikt wordt, is ook beschikbaar voor uw vaste kantoorlocatie. Overigens kan 4G internet ook met een mobiel modem gebruikt worden. Zo kunt u de 4G internetverbinding meenemen naar iedere gewenste locatie!

4G internet kan daarnaast ook ingezet worden voor Machine-to-Machine (M2M) toepassingen zoals bij een alarmsysteem, en zelfs als back-up verbinding voor het bestaande vaste internet.

Valt het vaste internet op uw locatie uit? Dan hoeft u zich met Flexx Solutions 4G geen zorgen te maken: de 4G verbinding neemt het namelijk automatisch over.

De voordelen van 4G internet:

Databundels zijn tot 25GB beschikbaar

4G internet is maandelijks opzegbaar

4G internet is leverbaar in heel Nederland

Stap ook over naar stabiel, snel en betrouwbaar internet van Flexx Solutions en profiteer van de voordelen. Wij kijken graag mee naar uw huidige situatie – neem gerust contact met ons op.

SLA Contract

Zakelijk Internet wordt geleverd met een Standaard SLA. Tegen meerprijs kan een Advanced SLA worden afgesloten. In de SLA worden afspraken gemaakt over belangrijke zaken zoals uptime garanties, respons in geval van een verstoring en het aankondigen van noodzakelijk onderhoud aan het netwerk.
Standaard SLA Advanced SLA
Meldingen storingen 7 x 24 uur 7 x 24 uur
Oplossen storingen 7 x 24 uur 7 x 24 uur
Storingsherstel 90% binnen 8 uur
100% binnen 12 uur
90% binnen 4 uur
100% binnen 8 uur

Wat zijn de voordelen?

Kies je Flexx Solutions als internet provider? Dan krijg je een zakelijke internetverbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

DSL verbinding.
Snelheden tot 100 Mbps

Bijna overal in Nederland leverbaar

Goedkope abonnementen mogelijk

Zeer lage eenmalige kosten

Verschillende SLA’s mogelijk

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Snelheden tot 100 Mbps (VoIP)

Zakelijk Glasvezel
Snelheden tot 1 Gbit

Postcode check

Download- en upload snelheid gelijk

Extra IP-adressen mogelijk

Eenvoudig verhogen van bandbreedte

Het netwerk wordt 24/7 beheerd met actieve netwerkmonitoring

Geschikt voor data en spraak (VoIP)

Snelheden tot 500 Mbps (VoIP)

No items found

Custom text