Zakelijk DSL

Flexx Soluitons levert alle soorten zakelijk internet in heel Nederland. DSL, kabel en glasvezel. En natuurlijk alle diensten die daar bij horen, zoals WiFi, VPN, PIN en alarm.

Ontdek Zakelijk xDSL

Met zakelijk ADSL van Flexx Solutions kunt u onbezorgd gebruikmaken van snel en veilig internet. U kiest zelf de snelheid die bij uw organisatie past. Als uw organisatie verandert, verandert uw ADSL verbinding gewoon mee. Zelfs een VPN behoort tot de mogelijkheden. Zowel up- als downgraden is geheel kosteloos.

Inclusief 1 vast IP adres

Al onze xDSL verbindingen worden geleverd
met 1 vast IPv4 adres. Meerdere IP adressen
zijn natuurlijk mogelijk.

Eenvoudig opschalen

Behoefte aan een hogere Internetsnelheid? Schaal uw xDSL eenvoudig op.

Leverbaar in heel Nederland

Wij kunnen op 99.9% van de locaties in Nederland een zakelijke xDSL verbinding leveren.

Zakelijk DSL: Wat zijn de voordelen?

Kies je Flexx Solutions als internet provider? Dan krijg je een zakelijke internetverbinding die geschikt is voor data en spraak (VoIP) op een netwerk dat 24/7 beheerd wordt met actieve netwerkmonitoring.

Back-up verbinding

Hoewel de DSL verbindingen van Message To The Moon 99,9% storingsvrij zijn, kan het gebeuren dat u een storing ervaart. Een kabelbreuk kan bijvoorbeeld moeilijk voorkomen worden. Door de back-up verbindingen van Message To The Moon kunt u in dit soort gevallen nog steeds blijven internetten!

Vast IP adres

Bij de DSL pakketten van Flexx Solutions ontvangt u een vast IP adres. Dit zorgt ervoor dat u altijd op hetzelfde, unieke IP adres bereikbaar bent. Dit is zeker handig als u op basis van IP Whitelisting werkt en alleen toegang heeft tot bepaalde software en bestanden met een bepaald IP adres. Met een vast IP adres hoeft u dit maar één keer in te vullen en bent u beter beveiligd. U kunt ook extra vaste IP adressen afsluiten bij Flexx Solutions.

DSL is Pin, Alarm & Spraak
geschikt

De DSL verbindingen van Flexx Solutions zijn gecertificeerd voor pin, alarm en spraak. Dit betekent dat u uw pinapparaten, alarmsysteem en uw telefoonlijnen via de snelle en betrouwbare internetverbindingen van Flexx Solutions kunt laten lopen.

Eenvoudige, snelle installatie

ADSL maakt gebruik van de gewone telefoonlijn. Het is dus niet nodig om extra ISDN-aansluitingen of leaselijnen te installeren. Het juiste ADSL-modem en een splitter is alles wat u nodig heeft om uw telefoonlijn voor ADSL geschikt te maken. Concreet betekent dit: geen lange wachttijden en een ADSL-verbinding die snel klaar is voor gebruik.

No items found

Custom text